ydhg6h_GIPressSite_AboutUs_hero_svSE.gif
ydhg6h_GIPressSite_AboutUs_mobile-hero_svSE.gif

Berättande som berör dig

Vi är världens främsta visuella experter som fångar, skapar och bevarar innehåll för att lyfta fram visuell kommunikation överallt. Genom att identifiera kulturella skiftningar, gå i spetsen för trender och driva den kreativa ekonomin ger vi bränsle åt visuellt berättande världen över.

Som fotojournalister, videografer, kreatörer, art directors, kreativa researchers, datavetare och kundtjänstpersonal har vi gjort det till vårt mål att hjälpa dig berätta historier som påverkar ditt varumärke, dina kunder, läsare och tittare samt hjälper dig skapa kontakter som varar. Vi är hem för alla sorters bilder, allt från fotograferingens barndom till 8K‑video och allt däremellan. Vi har den exakta bilden, klippet eller illustrationen du behöver för att stärka ditt småföretag, inspirera till handling eller driva ditt globala företag framåt.

Oavsett om syftet är kommersiellt, filantropiskt, inkomstgenererande, samhällsförändrande, marknadsomvälvande eller rubrikdrivande, våra bilder har en påverkan som du och dina kunder kan förnimma. Tre varumärken har slagits samman under en gemensam mission – förändra världen. Tillsammans är Getty Images, iStock och Unsplash tydligt positionerade till att uppmuntra och möjliggöra kommunikation över hela spektrumet av världens växande kreativa gemenskap.
ExploreOurValues_svSE.png
MeetOurLeadershipTeam_svSE.png
Otroliga innehållskreatörer
Otroliga innehållskreatörer
Våra fotografer, videografer och illustratörer är de bästa inom sina respektive områden. De bara skapar, fångar och dokumenterar allting överallt – och de har lovorden och portföljerna som bevisar det.
Världens främsta visuella experter
Vi är lösningsinriktade och alltid fokuserade på att stödja våra kunder – från koncept till skapande – med hjälp av custom content, skräddarsydd Visual GPS‑forskning och datadrivna insikter. Allt uppbackat av en önskan att skapa och marknadsföra autentiska, representativa bilder som hjälper dig att skapa kontakter.
Världens främsta visuella experter
Premiumsamarbeten världen över
Premiumsamarbeten världen över
Vi samarbetar med världens främsta varumärken för att tillhandahålla unika insikter, det absolut främsta innehållet och exklusiva kommersiella rättigheter för våra kunder. Detta är bara några av de globala institutioner som har valt att arbeta med oss:
Partnerlogotyper
Det mest omfattande arkivet du kan hitta
Som hem åt det största privatägda arkivet i världen, erbjuder vår katalog en ojämförlig och omfattande titt in i historien – oavsett om du letar efter någonting igenkännbart eller något som sällan har setts.
Det mest omfattande arkivet, någonstans

I mer än 25 år har vårt mål varit att skapa innehåll för dagen och morgondagen, allt för att säkerställa att den perfekta bilden eller videon ska vara lätt att hitta, enkel att licensiera och lätt att inlemma i ditt arbete – och samtidigt vara uppbackad av ett starkt juridiskt skydd.