Royaltyfri musik

Högkvalitativ musik- och ljudklipp, allt med flexibla, lättförståeliga användarrättigheter.

Vanliga frågor

Behöver jag skapa ett användarkonto för att kunna använda Getty Images Music?

Vi rekommenderar att du skapar ett användarkonto och sparar låtarna från dina sökningar i spellistor. Du kan få åtkomst till låtarna genom att logga in från vilken dator som helst, och de sparas tills du tar bort dem. Du kan också enkelt dela dem med ditt team eller dina kunder. Skapa ett konto.

Hur delar jag ut låtar och mappar?

Du kan dela ut dina spellistor till en eller flera kolleger eller kunder förutsatt att du är inloggad. Det är lika enkelt som att skicka ett e-postmeddelande. Välj en spellista, klicka på "Dela spellista" och följ instruktionerna. Mottagarna kommer inte att kunna hämta låtarna, men de kommer att kunna lyssna på dem.

Vilket är det bästa sättet att använda nyckelordssökning?

Använd nyckelordssökning när du vill hitta en viss låttitel, ett visst låt-ID, ett visst artistnamn, ett visst tema för sångtext eller ett visst instrument. Du kan även söka efter begrepp och känslor som kärlek, lycka eller sorg om du vill hitta låtar som har ett visst ord i textrefrängen.

Hur avgränsar jag mina sökresultat?

För att avgränsa din sökning kan du använda olika filter. Du hittar dem till vänster på sidan för sökresultat.

På den här webbplatsen används cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår Sekretesspolicy (inebgripet hur vi använder cookies och andra tekniker). Läs mer här