Utforska Getty Images exklusiva bildbanksillustrationer

Fånga din publiks uppmärksamhet med Getty Images bildbanksillustrationer. Utforska miljontals exklusiva, royaltyfria bilder i olika format och stilar för ojämförligt engagemang.

De oumbärliga bildbanksillustrationerna

Vad är en illustration?
En illustration är en bild som är handritad där man antingen använder konkret media som bläck‑ och blyertspennor eller digital media. De flesta illustrationer har en tillhörande text.
Hur kan jag använda bildbanksillustrationer?
Bildbanksillustrationer kan användas för en mängd syften inklusive webbplatsdesign, inlägg på sociala medier, presentationer, marknadsföringsmaterial och mycket mer.
Vilka filformat finns tillgängliga för hämtning?
När du hämtar en illustration från Getty Images, kan du i de flesta fall välja vilket filformat du vill ha den i: en redigerbar EPS‑vektorfil eller en fast JPEG‑fil (raster) finns tillgängliga i flera olika storlekar.

Medan JPEG‑rasterbilder är uppbyggda av bildpunkter (små färgade rutor arrangerade i ett rektangulärt rutnät för att skapa en bild), använder vektorgrafik matematiska beräkningar för att dela in punkterna och de vägar som kopplar samman dem för att beskriva bilden.

Eftersom EPS‑filer enkelt kan manipuleras, färgas och ändras i storlek utan att kvaliteten försämras kommer du att behöva ett speciellt program för vektorredigering som Adobe® Illustrator®, InDesign, CorelDraw, Publisher eller Inkscape (gratis) för att öppna och redigera dem.

Om du inte har tillgång till ett av dessa program kan du alltid hämta en platt (ej redigerbar) JPEG‑version av valfri Getty Images‑illustration.
Kan jag använda bildbanksillustrationer för kommersiella projekt?
De flesta av våra illustrationer är licensierade på en royaltyfri basis. Det betyder inte att de är gratis att använda – det innebär att när du betalar för en licens så kan du använda filen på nästan vilket sätt du vill, så ofta du vill, hur länge du vill, i enlighet med licensavtalet för content, utan att betala upphovsrättsinnehavaren någon royalty varje gång du använder materialet.

Att köpa en licens ger dig den juridiska rättigheten att använda filen, samt garanterar att våra contributors får betalt för det fantastiska arbete de gör.
Vad är skillnaden mellan grafisk design och illustration?
Grafisk design införlivar element som illustrationer, foton och typografi för att skapa slutprodukter såsom logotyper, annonser och affischer.

Å andra sidan är illustrationer generellt fristående handritade eller målade bilder, som kan användas för att berätta en historia eller visuellt representera ett komplext koncept.

Även om både grafisk design och illustrationer involverar visuella element och konst är de i slutändan distinkta hantverk som fyller olika syften.

Getty Images har tusentals högkvalitativa bildbanksillustrationer som är sökbara per funktion, medium och stil. Du designar med självsäkerhet när du vet att du kan hitta de perfekta illustrationselementen till ditt projekt.