Partnersamlingar

Som en ledare inom visuell kommunikation är Getty Images dedikerad till autenticitet och utforskande av nya sätt att representera mångfald tillsammans med våra varumärkespartner. 

Genom att använda expertis och data insamlat från VisualGPS producerar vi royaltyfria bilder med autentiska beskrivningar av kön, sexuell läggning, mental hälsa, BIPOC och mer.

Project #ShowUs
I samarbete med Dove och Girlgaze lanserade Getty Images Project #ShowUs, ett banbrytande bibliotek med mer än 14 000 foton som har skapats för att krossa skönhetsstereotyper genom att visa kvinnoidentifierande och icke‑binära människor som de är, inte som andra anser att de borde vara. Skapade av en global community som består av 200 fotografer från 41 länder, låter samlingen media och annonsörer reflektera den autentiska erfarenheten hos kvinnor runt om i världen.
Hbtq+‑inkluderande visuellt berättande 
I partnerskap med GLAAD utvecklade Getty Images en handledning för visuellt hbtq+‑berättande. Detta för att inspirera media‑ och reklambranscher att bli mer inkluderande och eftertänksamma i sitt visuella urval av hbtq+‑communityn. Handledningen innehåller insikter om varför intersektionalitet i hbtq+‑berättande spelar roll, den viktiga rollen av könsidentitet och frågor som hjälper dig att bli mer inkluderande i dina visuella val.
BBC Kids‑samlingen 
För att ytterligare driva vårt engagemang med att bryta visuella stereotyper och bredda representationen, samarbetar vi med BBC för att skapa ett bibliotek med autentiska bilder och videor av barn. Både Getty Images och BBC är fast beslutna att öka representationen av barn och familjer som är underrepresenterade i media idag. Genom lanseringen av mer än 2 000 bilder och videor fångar BBC Kids‑samlingen vardagsögonblick för ett stort spektrum av barn från hela Storbritannien.
Nosotros‑samlingen 
Krossa stereotyper som omger Latinx/Latino‑communityn med The Nosotros‑samlingen. Den här samlingen presenterar ett mångfacetterat porträtt av mångfald genom färgstarka bilder och spännande videoinnehåll. Licensiera från den här rika samlingen och skapa ett visuellt berättande som är förankrat i rösten hos communityn.
Disrupt Aging‑samlingen® 
Tillsammans med AARP utmanar Disrupt Aging®‑samlingen stigmat kring åldrandet. Den här samlingen ersätter den förlegade idén av isolering med äkta visuella beskrivningar av äldre som firar allt som livet har att erbjuda, omgivna av nära och kära tvärs över generationerna.
Disability‑samlingen 
I samarbete med Verizon Media och National Disability Leadership Alliance är Disability‑samlingen ett skifte mot inkluderande, autentisk porträttering av människor med funktionsnedsättning som navigerar vardagen.

Historically Black Colleges and Universities‑samlingen 

Historically Black Colleges & Universities (HBCUs)‑samlingen ger åtkomst till samtida och historiska bilder genom vårt Stipendieprogram och partnerskap med HBCUs. HBCUs behåller fullt upphovsrättsägandeskap och 100 % av intäkterna från licenserna har en inverkan på HBCU‑communityn — 50 % går till HBCUs, 30 % till stipendier och 20 % återinvesteras i stipendieprogrammet. Berätta din historia med exklusivt innehåll för kommersiell licensiering.

The Black History & Culture‑samlingen 

Låt dina projekt uppslukas av den rika väv som The Black History & Culture‑samlingen utgör.  Ett initiativ skapat för att ge åtkomst till historiska och kulturella bilder av den afrikanska/svarta diasporan i USA och Storbritannien från 1800‑talet fram till idag. Samlingen lyfter fram sällan sedda bilder som låter dig berätta okända berättelser kring svartas kultur autentiskt med exklusiva bilder tillgängliga för kommersiell licensiering.

Öppna upp fler kreativa resurser

Videosamlingspartner
Få tillgång till mer än 24 miljoner videoklipp, inklusive premiuminnehåll från NBC, BBC och många fler.
Getty Images sökguide
Utforska vår förbättrade sökguide som hjälper dig hitta bilder snabbare.
Custom Content
Få exklusivt varumärkesinnehåll skapat bara för dig av våra fotografer och videografer i världsklass.
Redaktionella samlingar
Vi erbjuder global redaktionell excellens med expertteam och ojämförlig distribution.