Enkel licensiering:

Få obegränsat med användarkonton, ingen begränsning av upplagor eller omtryckningar och fullständig ersättning.*

Oöverträffat djup och omfång:

Tillgång till alla kreativa RF-bilder och -videos samt de flesta redaktionella bilderna.

Bekvämlighet och värde:

Packs utgår aldrig, spara idag och hämta innehållet när som helst.

Köp UltraPacks

Fördelar med UltraPack

Stort utbud och bäst värde
  • Över 50 miljoner bilder och videos inklusive alla premium kreativa royaltyfria bilder och videos samt redaktionella bilder (Editorial-bilder)
  • UltraPacks har inbyggda besparingar så att du inte behöver använda en kampanjkod eller kupongkod för att få din rabatt
  • Ladda ner bilder och videoklipp när du behöver dem; Packen förfaller inte (så länge du loggar in på ditt konto en gång om året)
Flexibla och breda användningsrättigheter
  • Finns tillgängligt för flera användningsområden, inklusive tryck, digital, radiosändning och sociala medier. Royaltyfria bilder och videos kommer med breda och beständiga användningsrättigheter. Redaktionella bilder (Editorial-bilder) kommer med användningsrättigheter för 15 års redaktionell användning exklusive användning på tryckta omslag.
  • Ingen gräns för upplagor eller omtryckningar
  • Ingen beloppsgräns på skadeersättning

Vanliga frågor gällande UltraPacks

Hur kan ett UltraPack vara bättre än att köpa enskilda bilder eller videor?

Eftersom du köper UltraPacks (även kallade Packs) som omfattar 5, 10, 15 eller 25 nedladdningar får du volymrabatt på priset för royaltyfria kreativa bilder och videor samt redaktionella bilder för redaktionellt bruk. Ju större pack, desto mer sparar du. Du behöver inte’ heller välja några bilder eller videos i förväg för att köpa ett pack. Ladda ner direkt om du redan vet vilka bilder eller videoklipp du vill ha, eller använd nedladdningarna när du behöver dem för eventuella framtida projekt eftersom packs aldrig förfaller (så länge du loggar in på ditt konto en gång per år).

Förfaller UltraPacks?

Nej, UltraPacks förfaller inte förutsatt att du loggar in på ditt Getty Images-konto minst en gång per år. Till exempel, om du köper ett UltraPack med 5 nedladdningar och använder en nedladdning för ett projekt, kommer de återstående fyra nedladdningarna i paketet att finnas tillgängliga för användning i framtida projekt. Logga in på ditt konto en gång per år för att utöka användningen av nerladdningarna i ett delvis använt pack i ytterligare ett år.

Jag använde en nedladdning i ett pack för att licensiera en bild för ett projekt. Kan jag ladda ner samma bild igen?

Ja. Du kan ladda ner samma bild flera gånger så länge som Getty Images representerar bilden, och nedladdningen kommer inte att räknas mot eventuella kvarvarande nedladdningar som finns tillgängliga i ditt pack.

Jag har köpt ett pack med lågupplösta nedladdningar. Jag vill nu använda en tillgänglig nedladdning i detta pack för att licensiera en högupplöst bild eller video. Kan jag göra detta?

Nej. Om du väljer ett pack med lågupplösta nedladdningar, kan du enbart hämta lågupplösta bilder eller videos. För att ladda ned högupplösta bilder eller videos måste du köpa ett pack med högupplösta nedladdningar eller licensiera bilden eller videon som ett enskilt separat köp.

Vilken typ av innehåll kan hämtas från ett pack och hur kan jag använda det?

I allmänhet finns följande typer av innehåll tillgängliga att licensiera och ladda ner från ett pack:

  • Alla royaltyfria kreativa bilder och videos för redaktionellt eller kommersiell användning
  • Redaktionella bilder för redaktionellt bruk (endast icke-kommersiell användning)

  • Obs: Packs inkluderar inte rättighetsskyddade (RM) kreativa bilder.

Jag vill licensiera en redaktionell bild och skräddarsy den för smalare nyttjanderätter eller rättigheter som sträcker sig utanför de breda användningsrättigheter som beviljats med ett pack. Kan jag göra detta?

Ja. Om användarrättigheterna som ingår i ett pack inte uppfyller dina behov kan du alltid licensiera en bild genom ett enskild separat köp. På bildinformationssidan går du igenom en rad online-steg för att prissätta en RM-bild baserat på hur du kommer att använda bilden. Du kan även kontakta en säljare för att skräddarsy rättigheterna för en specifik bild.

Vilka är licensvillkoren för pack med royaltyfria kreativa bilder och videos eller redaktionella bilder för redaktionellt bruk?

Royaltyfri nedladdning av kreativa bilder och videopack omfattas av Getty Images licensavtal för royaltyfritt material. Rättigheterna inkluderar världsomspännande kommersiellt och redaktionellt bruk för all framtid.

Nedladdning av redaktionella bildpack omfattas av Getty Images licensavtal för bilder och videor inom redaktionellt material, rättighetsskyddat material och rights-ready-material. Rättigheterna inkluderar världsomspännande redaktionellt bruk i 15 år (exklusive användning på tryckta omslag). Dessa bilder är licenserade endast för redaktionellt bruk och kan ej användas i kommersiella syften (marknadsföringsaktiviteter inkluderat) eller för bok/magasinomslag. Andra restriktioner i tillgångsnivå, landsrestriktioner och användningsbegränsningar inkluderat, kommer att gälla fortfarande.

För en översikt över tillåtna användningsområden för både tillgångar avsedda för kommersiell och redaktionell användning, se Licensvillkorens Sammanfattning.