Photo and video curated collections

Visuell inspiration, utvald av experterna

Våra rekommenderade och utvalda samlingar visar det bästa av våra miljontals videor och bilder. Alla tagna av våra ledande foto‑ och videografer. Allt finns här, klart att användas.

Håll koll på de senaste trenderna

Våra visuella experter studerar äganderättsdata, reklamtrender och förändringar i konsumentbeteende, sedan väljer de ut innehåll baserat på de här kunskaperna för att hjälpa dig att lyfta dina verk. Med världens mest omfattande bild‑ och videobibliotek till hands, har de råd att vara kräsna.

Utvalda videopaket

Olika typer av livsstil
100 videor
Tidsfördröjning och hyperlapse
100 videor
Klimatförändring
100 videor

Utvalda bildpaket 

Covid‑19‑sjukvård
100 foton
Distansundervisning
100 foton
Arbeta hemifrån
116  foton
Kvinnliga idrottare och tävling
227 foton
AI och framtidsteknik
168 foton
HBTQ‑livsstil
100 foton

Hjälper dig att ändra berättandet

Berätta dina historier med en röst som tillhör individerna i din mångskiftande publik, med anpassade bilder och videor som driver förändring och reflekterar livet i dess sannaste och mest autentiska form.

Projekt #ShowUS

Helt och hållet fångat av kvinnor och icke‑binära fotografer. Den här banbrytande bildbanken – ett samarbete mellan Getty Images, Dove, and Girlgaze – krossar skönhetsstereotyper genom att visa oss som vi är, inte som andra anser att vi borde vara. 

Nosotros‑samlingen

Ett initiativ vars mål är att säkerställa en bättre representation av människor med latinamerikanskt ursprung i det visuella landskapet, genom att använda ett brett och noggrant utvalt bild‑ och videoinnehåll.

Disability‑samlingen

Vi samarbetade med Verizon Media och National Disability Leadership Alliance för att skapa en växande samling av bilder och videor, som bryter ner stereotyper kring människor med funktionsnedsättningar.

Disrupt Aging®‑samlingen

Genom att släppa en samling bestående av bilder och videor som visar en mer autentisk bild av åldrandet, hjälper Getty Images och AARP till att bekämpa åldersfördomar och omdefiniera vad det innebär att bli äldre.

Fräscht, tillförlitligt innehåll till dina projekt

Vi har samlat de populäraste temana på Getty Images – den sortens bilder och klipp som du vill ha gång på gång – allt på ett och samma ställe. Och med bilder som ständigt uppdateras, så betyder populär aldrig detsamma som överdriven.

Naturfoton

Relaterade samlingar: 500px,  Image Bank

Hälso‑ och sjukvårdsfoton

Utbildningsfoton

Flygvideor

Abstrakta videor

Sök efter mer populärt innehåll

Vi samarbetar med de bästa

Vårt samarbete med några av de största namnen inom media ger dig tillgång till exklusiva bildsamlingar, som du inte hittar någon annanstans.