Photo and video curated collections

Visuell inspiration, utvald av experterna

Våra rekommenderade och utvalda samlingar visar det bästa av våra miljontals bilder och videor. Alla tagna av våra ledande foto‑ och videografer. Allt finns här, klart att användas.

Håll koll på de senaste trenderna

Våra visuella experter studerar äganderättsdata, reklamtrender och förändringar i konsumentbeteende. Därefter väljer de ut innehåll baserat på de här kunskaperna för att hjälpa dig att lyfta dina verk. Med världens mest omfattande bild‑ och videobibliotek till hands, har de råd att vara kräsna.

Utvalda videopaket 

Äter middag under covid‑19
60 videor
Slowmotion
59 videor
Tillbaka till skolan
60 videor

Utvalda bildpaket 

Nytt konferenssamtal
76  foton
Hållbarhet och välbefinnande
99 foton
Nya hjältar
151  foton
Småföretag
107 foton
Kreativitet
64 foton
Mamma
100 foton

Hjälper dig att ändra berättandet

Berätta dina historier med en röst som tillhör individerna i din mångskiftande publik, med anpassade bilder och videor som driver förändring och reflekterar livet i dess sannaste och mest autentiska form.

Projekt #ShowUS

Helt och hållet fångat av kvinnor och icke‑binära fotografer. Den här banbrytande bildbanken – ett samarbete mellan Getty Images, Dove och Girlgaze – krossar skönhetsstereotyper genom att visa oss som vi är, inte som andra anser att vi borde vara.

Disrupt Aging®‑samlingen

Genom att släppa en samling bestående av bilder och videor som visar en mer autentisk bild av åldrandet, hjälper Getty Images och AARP till att bekämpa åldersfördomar och omdefiniera vad det innebär att bli äldre.
BBC Kids‑samlingen 
Vi har samarbetat med BBC för att skapa ett växande bibliotek av bilder och videor, som på ett verkligt sätt visar erfarenheterna och mångfalden hos barn och familjer som bor i Storbritannien.
Disability‑samlingen 
Vi samarbetade med Verizon Media och National Disability Leadership Alliance för att skapa en växande samling av bilder och videor, som bryter ner stereotyper kring människor med funktionsnedsättningar.
Nosotros‑samlingen 
Ett initiativ vars mål är att säkerställa en bättre representation av människor med latinamerikanskt ursprung i det visuella landskapet, genom att använda ett brett och noggrant utvalt bild‑ och videoinnehåll.

Fräscht, tillförlitligt innehåll till dina projekt

Vi har samlat de populäraste temana på Getty Images – den sortens bilder och klipp som du vill ha gång på gång – allt på ett och samma ställe. Och med bilder som ständigt uppdateras, så betyder populär aldrig detsamma som överdriven.

Sök efter mer populärt innehåll

Vi samarbetar med de bästa

Vårt samarbete med några av de största namnen inom media ger dig tillgång till exklusiva bildsamlingar, som du inte hittar någon annanstans.