Rättighets- och tillståndstjänster

Dina partners för & rättighetsklarering


  • Vill du använda kända personligheter, fastigheter och konstverk i din reklam?
  • Har du sett virala videoklipp på nätet som du vill använda i ditt projekt?
  • Funderar du på att använda populära låtar eller klipp från kända filmer?

Vi är specialiserade på immaterialrätt och talangtillstånd. Vårt team har goda branschrelationer, goda kunskaper samt bred erfarenhet inom hanteringen av juridik-, licens- och tillståndsprocesser för dina kommersiella projekt. Vi har kontor i London, New York, Chicago, Los Angeles, Seattle, Paris och Tokyo som är bemannade med flerspråkig personal för att hjälpa dig, oavsett var du är. Alla våra tjänster har en 100 % garanti.

Om du vill använda kända personligheter, fastigheter eller konstverk i din reklam, kontakta teamet & för rättighetsklarering. Kontakta kundsupport för övriga frågor.

 

Vårt arbete

Candino
För att förmedla begreppet tidlös elegans ville den schweiziska klocktillverkaren Candino använda sig av James Dean och Marilyn Monroe i sin kampanj. Vi ordnade tillstånden som gjorde det möjligt för dem att använda båda ikonerna.

SBS
Australiska tv-bolaget SBS ville marknadsföra deras FIFA 2014 World Cup-täckning med vår bild av en firande Neymar. Vi ordnade tillstånd från Neymar före deadline och inom budget.

Diageo
Diageo ville att de globalt erkända "free spirits" skulle marknadsföra deras ölmärke Sol. Vårt Research & tillståndsteam samarbetade med deras byrå BBH London, för att välja bilder baserat på deras varumärke och kreativa behov, och ordnade sedan rättigheterna för varje person som valdes.

Haagen-Dazs
Optic Nerve ville använda en ikonisk plats för att framkalla en känsla av elegans och lyx i en kampanj för Häagen-Dazs. De valde Eiffeltornet upplyst på natten. Tornets ljusdesign är skyddat av copyright och vi ordnade tillstånden till dem.

Gillette
För att marknadsföra Procter & Gambles olympiska sponsring av London-spelen skapade Integer Group en kampanj där de kopplade ihop olympiska idrottare med ikoniska byggnader i London. Vi ordnade de nödvändiga rättigheterna för London Eye.

Pull Love
Pull Love ville använda denna exklusiva nyhetsbild från Getty Images för att marknadsföra sitt klädmärke i Italien. Våra rättigheter & tillståndsteam ordnade så att de kunde vara med i kampanjen.

The de Young Museum
The de Young Museum ville använda denna slående bild på åtta modeller för att marknadsföra ett retrospektivt firande av Oscar de la Rentas liv och karriär. Vi ordnade tillstånd från alla åtta modeller som är med på bilden.

Tenuta il Palagio
Tenuta il Palagio ville använda denna vintage-bild av en graciös, men oidentifierad, akrobat för ett av sina viner. Efter omfattande efterforskningar identifierade vi, samt ordnade tillstånd, till akrobaten.

Wrangler
Vi tillhandahöll ersättning till Wrangler för att tillåta dem att använda en arkivbild av polisaspiranter som tagits för 50 år sedan. Alla våra tillståndsarbeten är 100 % garanterade vilket ger Wrangler sinnesro att använda bilden.

Banco Santander
Banco Santander ville skapa en kampanj med den ikoniska skulpturen "Charging Bull". Vi ordnade tillstånd för skulptörens upphovsrättsskyddade konstverk i tid och inom budget.

Asics
180 Amsterdam ville använda en japansk gatubild för en Asics-annons. Eftersom bilden var outgiven bedömde våra rättigheter & tillståndsteam den och gav skadeersättning vilket gjorde det möjligt för dem att använda bilden de valt i sin annons.