Getty Images app

Getty Images app för iOS och Android

Getty Images app för iOS och Android är utformad för dig som är kreatör/jobbar med media och ger dig direkttillgång till över 60 miljoner starka bilder. Aldrig förr har det varit så enkelt att konceptualisera, planera och genomföra nya projekt. Sök, spara och dela med dig av en hel värld av kreativa och redaktionella bilder samt arkivmaterial - oavsett var och när du behöver dem.


Ladda ner från Google PlayLadda ner från iTunes
Noga utvalt material i Getty Images appar

Noga utvalt material

Utforska världen som den ses av Getty Images fotografer, med bilder som väljs ut av våra redaktörer varje dag. Du kan också se samtliga bilder som våra fotografer fångat under nyhets- sport- och nöjeshändelser världen över.

Sök efter bilder i Getty Image app

Sök

Var först med det senaste - sök bland mer än 60 miljoner kreativa och redaktionella bilder samt arkivbilder, som uppdateras dagligen.

Samarbeta med Getty Images app

Samarbeta

Med Boards är det lättare än någonsin att samarbeta inom teamet och att få godkännanden från era kunder. Lägg bara upp era bildval på ett Board och dela det med alla inblandade.

Hämta bilder med Getty Images app

Hämta

Med Getty Images app kan du som har ett abonnemang hämta bilder direkt till din kamerarulle (eller Dropbox med IOS-appen). På så sätt är du alltid redo - oavsett när och var inspirationen slår till.