Närbild av klappande händer på en konsert

Getty Images Music: finns åtkomligt med Premium Access‑planer 

Tillgängligt med utvalda Premium Access årliga hämtningsplaner, Getty Images Music – från Epidemic Sound – ger dig allt som du behöver för att blåsa liv i dina berättelser.

Världens bästa bilder och videoklipp förtjänar världens bästa musik och ljudeffekter

Vi samarbetar med Epidemic Sound för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, genom att kombinera våra branschledande planer med deras bibliotek av royaltyfri musik, ljudeffekter och ljudklipp i världsklass.
young-dj-making-a-online-music-set-for-her-listeners.jpg

Ge dina projekt ett lyft med ljud i världsklass

Tillgång till över 40 000 musikspår och 90 000 ljudeffekter från Epidemic Sounds bibliotek med originalinnehåll, inklusive stems från artister och producenter som regelbundet kan ses på de största streamingplattformarna.
 
black-man-playing-acoustic-guitar-and-singing-on-stage.jpg

Få valfritt musikspår, helt royaltyfritt

Alla ljudspår från Epidemic Sound har den upphovsrätt som krävs. Och eftersom alla filer kommer med vår branschledande licens kan du tryggt och säkert skapa inom villkoren för ditt avtal.
 
young-asian-man-with-hands-behind-head-relaxing-on-sofa-and-listening-to-music-with-headphones-at-home-relaxed-young-man-lying-on-sofa-with-music-relaxing-lifestyle-people-and-technology-concept.jpg

Förenkla ditt arbetsflöde med en heltäckande plan

Kombinera musik med royaltyfria bilder och videoklipp för att förhöja dina audiovisuella projekt. Våra anpassningsbara Premium Access‑planer låter dig få tillgång till de filtyper du behöver med en enkel plan och betalning.
 
Som Getty Images‑kund, hur kan jag få tillgång till musik?
Om du har en Premium Access‑plan som inkluderar musik:
1. Logga in
2. Välj Musik från navigeringen för att fortsätta till vår nya partnersida
3. Hämta ljudklipp och musik mot ditt befintliga avtal
Om du inte redan har en Premium Access‑plan med tillgång till musik, kontakta säljavdelningen för att lägga till musik till din befintliga Premium Access‑plan eller för att diskutera en plan som passar dig.
Hur kollar jag in den nya Getty Images Music‑katalogen?
Om du inte har en Premium Access‑plan med musik, kan du se några av de senaste låtarna som finns tillgängliga på Epidemic Sound för att skapa dig en uppfattning om en sådan plan.
Är mina personuppgifter säkra hos Epidemic Sound?
Epidemic Sound fungerar som vår musikpartner men även som personuppgiftsbiträde. Samtidigt som vi lagrar och behandlar dina personuppgifter på ett säkert sätt, delar vi några få personuppgifter med dem (endast ditt Getty Images kund‑ID och förnamn). Getty Images genomförde trots detta en noggrann utvärdering av Epidemics riktlinjer gällande integritet, säkerhet och sekretess. Dessutom har vi upprättat ett avtal för att se till att alla säkerhetsförpliktelser uppfylls. Reglerna i detta avtal återspeglar vårt åtagande för att skydda alla dina personuppgifter. Mer information om vår sekretesspraxis hittar du i vår sekretesspolicy här.
Kan jag komma åt/använda ett musikspår som har hämtats tidigare och/eller licensierats med Getty Images tidigare musikerbjudande?
Även om ljudfiler i den tidigare Getty Images Music‑katalogen inte längre finns tillgängliga, kan Getty Images Music‑filer som hämtats före den 8:e juni 2020 fortsätta att användas, beroende på ditt licensavtal.