1x17c6q_MarketFreeze_Hero-14.jpg

Market Freeze på Getty Images

Om ditt mål är att göra så ditt nästa projekt skiljer ut sig från konkurrenterna genom att begränsa deras möjlighet att licensiera samma innehåll som du, då är Market Freeze sättet du ska göra det på.

Vad du behöver veta

Market Freeze är en tilläggstjänst som tillfälligt tar bort en särskild fil/grupp av filer från vårt innehållsbibliotek. Detta hindrar andra från att licensiera samma innehåll från våra webbplatser, vilket gör att ditt projekt blir ditt unika.
1318114534, Anchiy
Välj varaktighet för Market Freeze
Alla projekt har olika behov och livslängd, så att ha möjlighet att välja den varaktighet som passar bäst för ditt projekt är en av alla de saker som gör Market Freeze till ett smart val. Med en varaktighet som kan vara allt från några månader till flera år, så väljer du bara den tidslängd du behöver. Vi erbjuder även möjligheten att helt köpa filer om du kräver en långtidslösning.
1300261958, Jordan Lye
Vad händer efter att din licens har behandlats
När din Market Freeze‑licens har behandlats tas det aktuella innehållet bort från alla distributionskanaler under hela varaktigheten. Mot slutet av din Market Freeze ger vi dig möjlighet att förlänga, eller så kan du välja att låta den gå ut medan du behåller royaltyfri användning av innehållet. Ditt innehåll kommer att släppas ut igen till våra distributionskanaler om du bestämmer dig för att inte förnya.
Om du vill ha Market Freeze‑skydd till ditt projekt är det bara att höra av sig. Vårt team hjälper dig gärna när du börjar den här snabba och enkla processen.

Behöver du total exklusivitet?

Medan Market Freeze är fördelaktigt när det gäller att skapa unika projekt, är det inte säkert att det är totalt exklusivt. Låt oss skapa innehållet åt dig om du vill ha en helt unik lösning! Med anpassade lösningar kan du utnyttja vår samling av globala talanger för att skapa en helt anpassad media som är exklusivt din – inklusive produktplacering, porträttbilder, videor med mera. Kontakta oss för mer information – vi finns här för att hjälpa till. 

Få anpassade lösningar ›

Se exempel på anpassade lösningar i praktiken i följande fallstudier