Getty Images Anpassade lösningar

Med branschledande resurser, oöverträffad täckning och världsledande kreativa talanger kan vi leverera anpassat visuellt innehåll som för fram ditt budskap på det sätt du vill att det ska framföras
Beställningsuppdrag för företagsreklam och redaktionellt material
För allt från backstagefoton på årets största evenemang till välproducerade annonskampanjer, kan du utnyttja våra visuella skildringar och vår produktionskapacitet för att slå igenom hos din målgrupp och förädla budskapet – från koncept till distribution. Våra uppdragsteam erbjuder:


Exklusivt material för högsta visningskvalitet
Låt våra ledande inslag inom nyheter, sport, underhållning och reklam jobba för dig – och skaffa foton, 360/VR, sociala inlägg, GIF-bilder och videor som du inte hittar någon annan stans.

Bilder från första parkett till dina sociala medier
Vi är närvarande på över 160 000 nyhets-, sport- och underhållningsevenemang varje år och ger dig unik tillgång till realtidsinnehåll som du behöver för att sticka ut på sociala medier och i andra kanaler.

Anpassade företagsbilder
Utnyttja våra erfarna och professionella fotografer och videografer för att förverkliga din vision, där du har full kreativ kontroll.

Strategisk upplevelse och vägledning
Dra nytta av datadrivna insikter från vårt team av visuella experter för att forma din innehållsstrategi och förstärka kundrelationen.

Distribution i hela världen
Förstärk budskapet med hjälp av vår globala plattform och ett omfattande medianätverk.

Branschledande rättsligt skydd
Våra juridikproffs erbjuder obegränsade rättigheter och ser till att ditt bildmaterial inte orsakar onödiga bekymmer med rättigheter och tillstånd.

Anpassat innehåll
Låt världens bästa talanger inom foto och video jobba för ditt kreativa team – Anpassat innehåll levererar hela bibliotek av exklusivt foto- och videomaterial av högsta kvalitet för allt socialt och marknadsföringsmaterial, med bland annat:


Bilder och videor som märks
Skapade just för dig, levererade från vårt nätverk av över 240 000 kommersiella leverantörer – och som du använder så länge du vill.

Varumärkesanpassad leverans på begäran
Hämta bildmaterial som passar din branschstandard och kampanj – från atmosfär och stämning till produkter och platser.

Autentiskt, klart för sociala medier
Använd det sociala uttrycket och fyll ditt utbud med bildmaterial som känns och ser realistiskt ut.

Helt released och godkänt
För problemfri kommersiell användning, med branschledande rättsligt skydd utan risk att begå intrång.

Obegränsade kreativa möjligheter
Testa och optimera ditt sociala och digitala innehåll snabbt med alternativ från ditt anpassade bibliotek.