Getty Images Music, nu med stöd av Epidemic Sound

Vi har gått ihop med Epidemic Sound för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen genom att kombinera våra branschledande abonnemang med deras bibliotek med royaltyfri musik, ljudeffekter och ljudklipp i världsklass.

 
 
 
 

Ett abonnemang. Alla filtyper. Lär dig mer om att lägga till musik i Premium Access redan idag.

FÅ MER INFORMATION

 

Vanliga frågor

Varför gjorde ni dessa ändringar?

Vi ville förbättra kvaliteten på vårt musikutbud på ett sätt som är i linje med hur våra kunder hämtar musik – som en del av ett bredare utbud med bild, video och ljud.

Genom att gå ihop med ett marknadsledande företag som Epidemic Sound kan vi fortsätta att ge våra kunder den bästa möjliga royaltyfria musiken och ljudeffekterna via våra Premium Access-abonnemang och låta dig hämta valfri filtyp med ett abonnemang och en betalning.

Hur får jag tillgång till musik som befintlig Getty Images Music-kund?

Du har sömlös tillgång om du har ett Premium Access-abonnemang som inkluderar musik:

1. Logga in
2. Välj Musik i navigeringen för att fortsätta till vår nya partnersida
3. Hämta ljudklipp och musik med ditt befintliga avtal

Om du inte redan har ett Premium Access-abonnemang med tillgång till musik, kontakta oss för att lägga till detta eller för att diskutera ett avtal som passar dig.

Kan jag fortsätta att licensiera enskilda låtar á la carte?

Du kommer inte längre kunna licensiera enskilda låtar på engångsbasis. Från och med nu kommer musik endast att finnas tillgänglig med våra Premium Access-abonnemang.

Hur kollar jag in den nya Getty Images Music-katalogen?

Om du har ett Premium Access-abonnemang som inkluderar musik, logga in med ditt konto för att fortsätta till vår nya partnersida. Ditt avtal ger dig tillgång till alla ljudeffekter och låtar som finns tillgängliga hos Epidemic Sound.

Om du inte har ett Premium Access-abonnemang med musik, kolla in några av de senaste låtarna på Epidemic Sound för att skapa dig en uppfattning.

Kan jag se den nya partnersidan för Getty Images Music i mitt lokala språk?

Tyvärr finns Epidemic Sound för närvarande bara tillgänglig på engelska.

Kommer mina kontaktpersoner för Getty Images Music att ändras?

Nej, du kommer att få samma sälj- och servicesupport som idag.

Skyddas mina uppgifter?

Epidemic Sound fungerar som vår musikpartner men även som personuppgiftsbiträde för att kunna tillhandahålla den här tjänsten. Vi kommer fortfarande att lagra och behandla dina personuppgifter på ett säkert sätt, men vi kommer att dela några uppgifter med dem (endast ditt Getty Images kund-ID och förnamn). Getty Images genomförde trots detta en noggrann utvärdering (due diligencie) av Epidemics riktlinjer gällande integritet, säkerhet och sekretess. Dessutom har vi upprättat ett avtal för att se till att alla säkerhetsförpliktelser uppfylls. Reglerna i detta avtal återspeglar vårt åtagande för att skydda alla dina personuppgifter. För mer information om vår sekretesspraxis, kan du läsa vår sekretesspolicy här.

Kan jag fortfarande använda Getty Images Music-filer som jag redan har licensierat?

Alla Getty Images Music-filer som hämtats innan den 8 juni 2020 kan fortfarande användas enligt ditt licensavtal.

Kan jag fortfarande hämta ljudfiler från min Getty Images Music-spellista eller kundvagn?

Nu när Getty Images Music baseras på Epidemic Sound kommer du inte längre att ha tillgång till några ljudfiler i den gamla Getty Images Music-spellistan eller kundvagnen. Om du behöver licensiera en specifik låt, kontakta en säljrepresentant för att se hur vi kan hjälpa till.

Kan jag fortfarande hämta ljudfiler som jag tidigare licensierat från Getty Images Music på nytt?

När vi flyttar över till Epidemic Sound kommer du tyvärr inte längre att kunna hämta tidigare licensierade låtar på nytt från webbplatsen. Om du behöver tillgång till en låt du licensierat tidigare, kontakta en säljrepresentant för att se hur vi kan hjälpa till.

Kan jag licensiera en låt som jag tidigare hämtat med mitt Easy-Access-avtal?

Nu när Getty Images Music baseras på Epidemic Sound kommer du inte längre att ha tillgång till några ljudfiler från den gamla Getty Images Music-katalogen efter den 8 juni 2020, även om du hämtat dem tidigare med ditt Easy-Access-avtal. Om du behöver licensiera en specifik låt, kontakta en säljrepresentant för att se hur vi kan hjälpa till.

Har du fler frågor? Kontakta oss