Getty Images app

Getty Images app

Med över 60 miljoner effektfulla bilder är Getty Images app särskilt utformad för dig som jobbar inom reklam eller media. Aldrig förr har det varit så enkelt att konceptualisera, planera och genomföra nya projekt. Sök, spara och dela med dig av en hel värld av kreativa och redaktionella bilder samt arkivmaterial - oavsett var och när du behöver dem.

Ladda ner appen
Noga utvalt content

Noga utvalt content

Utforska våra många kategorier av content med det bästa inom nyhetsbilder och kreativa bilder, eller kolla in våra handplockade favoriter i the Legacy Collection.

Sök

Sök

Var först med det senaste - sök bland 60 miljoner kreativa och redaktionella bilder samt arkivbilder, som uppdateras dagligen.

Samarbeta

Samarbeta

Boards gör det lättare än någonsin att jobba ihop inom teamet och att få godkännanden från era kunder. Lägg bara upp era bildval på ett Board och dela det med alla inblandade.

Ladda ner

Ladda ner

Med den senaste versionen kan du som är abbonent ladda ner bilder direkt till din kamerarulle eller Dropbox. På så sätt är du alltid redo - oavsett när och var inspirationen slår till.

Och ännu mer...

Och ännu mer...

Med Getty Images app kan du även kopiera bilder till dina urklipp och använda dem på din webbsida eller blogg (endast för icke kommersiell användning). Du kan dessutom söka efter och följa dina favoritfotografer för att se fler av deras bilder.

Ladda ner appen idag så har du alltid tillgång till hela vår bildsamling - oavsett om du befinner dig på ett kundmöte, ett café eller någonstans däremellan.

Ladda ner