SERBIA-THEME-FOOD
Picture shows various pickled vegetables at a market in Belgrade on November 25, 2014. Pickled vegetables, in Serbian called Turshija, can be found in the cuisines of many Balkan and Middle East countries. Making Turshija at home is still a widespread tradition during the autumn months, even in the big cities. Turshija is made with garlic, chili peppers, celery, cauliflower, carrots, beets, shallots, cabbage, aubergines (eggplant) and other vegetables, and dried aromatic herbs pickled in vinegar, salt, and different spice mixtures, which usually include whole black peppercorns, ginger, etc. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP via Getty Images)
KÖP EN LICENS
Hur får jag använda den här bilden?
kr 4,200.00
SEK
INFORMATION
Begränsningar:
Kontakta ditt lokala kontor för all kommersiell eller marknadsföringsrelaterad användning. Fullständiga redaktionella rättigheter: Storbritannien, USA, Irland, Italien, Spanien och Kanada (ej Quebec). Begränsade redaktionella rättigheter i andra områden. Ring ditt lokala kontor.
Upphovsman:
Redaktionell fil nr:
459559014
Samling:
AFP
Datum skapat:
25 november 2014
Uppladdningsdatum:
Licenstyp:
Releaseinformation:
Saknar release. Mer information
Källa:
AFP
Kod:
AFP
Objektnamn:
Par8038613
Högsta tillåtna filstorlek:
4438 x 2954 bpkt (37,58 x 25,01 cm) - 300 dpi - 4 MB