FRANCE-GASTRONOMY-PASTRY : Nyhetsfoto

FRANCE-GASTRONOMY-PASTRY

Upphovsman: MIGUEL MEDINA / Anställd fotograf
A man cut slices of foie gras as part of a preparation for salty eclairs at the 'Atelier de l'eclair' (Eclair's workshop) in Paris, on December 6, 2012. AFP PHOTO MIGUEL MEDINA (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images)
Bildtext:
A man cut slices of foie gras as part of a preparation for salty eclairs at the 'Atelier de l'eclair' (Eclair's workshop) in Paris, on December 6, 2012. AFP PHOTO MIGUEL MEDINA (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images)
Beräkna prisVisa kundvagn
Datum skapat:
6 december 2012
Redaktionell fil nr:
157760366
Releaseinformation:
Saknar release.Mer information
Begränsningar:
Kontakta ditt lokala kontor för all kommersiell eller marknadsföringsrelaterad användning. Fullständiga redaktionella rättigheter: Storbritannien, USA, Irland, Italien, Spanien och Kanada (ej Quebec). Begränsade redaktionella rättigheter i andra områden. Ring ditt lokala kontor.
Licenstyp:
RättighetsskyddatRättighetsskyddade produkter licensieras med begränsningar för användningen, till exempel begränsningar av storlek, placering eller användningens längd eller geografiska spridning. Du blir ombedd att uppge information om avsedd användning av produkten, vilket sedan avgör vilka användningsrättigheter som beviljas.
Samling:
AFP
Upphovsman:
AFP/Getty Images
Högsta tillåtna filstorlek:
2 243 x 3 280 bpkt (79,13 x 115,71 cm) - 72 dpi - 2 MB
Källa:
AFP
Kod:
AFP
Objektnamn:
Par7409050

Nyckelord

Den här bilden är upphovsrättsskyddad. Getty Images förbehåller sig rätten att vidta åtgärder mot obehöriga användare av bilden eller klippet, och att göra skadeståndsanspråk för intrång på upphovsrätten. Bildens tillgänglighet kan inte garanteras förrän vid köp.
A man cut slices of foie gras as part of a preparation for salty... Nyhetsfoto 157760366Frankrike,Fransk mat,Förberedelse,Livsstil,Män,Paris,Salt - Krydda,Skiva,Sötsak,Vertikal,Vuxen,ÉclairPhotographer Collection: AFP 2012 AFPA man cut slices of foie gras as part of a preparation for salty eclairs at the 'Atelier de l'eclair' (Eclair's workshop) in Paris, on December 6, 2012. AFP PHOTO MIGUEL MEDINA (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images)