KENYA-FOOD-ENVIRONMENT-UNEP : Nyhetsfoto

KENYA-FOOD-ENVIRONMENT-UNEP

Upphovsman: 
SIMON MAINA / Frilansare
A hotel chef prepares vegetable salads from rejected green peas and green beans salads, grown by Kenyan farmers but rejected by UK supermarkets due to cosmetic imperfections, on February 19, 2013 during the Governing Council of the United Nations Environment Programme (UNEP) at the UN headquarters in Nairobi. The campaign aims to promote actions by consumers and food retailers to dramatically cut the 1.3 billion tonnes of food lost or wasted each year -- which, aside from the cost implications and environmental impacts, increases pressure on the already straining global food system -- and help shape a sustainable future. AFP PHOTO / SIMON MAINA (Photo credit should read SIMON MAINA/AFP/Getty Images)
Bildtext:
A hotel chef prepares vegetable salads from rejected green peas and green beans salads, grown by Kenyan farmers but rejected by UK supermarkets due to cosmetic imperfections, on February 19, 2013 during the Governing Council of the United Nations Environment Programme (UNEP) at the UN headquarters in Nairobi. The campaign aims to promote actions by consumers and food retailers to dramatically cut the 1.3 billion tonnes of food lost or wasted each year -- which, aside from the cost implications and environmental impacts, increases pressure on the already straining global food system -- and help shape a sustainable future. AFP PHOTO / SIMON MAINA (Photo credit should read SIMON MAINA/AFP/Getty Images)
Beräkna pris
Visa kundvagn
Datum skapat:
19 februari 2013
Redaktionell fil nr:
162145467
Begränsningar:
Kontakta ditt lokala kontor för all kommersiell eller marknadsföringsrelaterad användning. Fullständiga redaktionella rättigheter: Storbritannien, USA, Irland, Italien, Spanien och Kanada (ej Quebec). Begränsade redaktionella rättigheter i andra områden. Ring ditt lokala kontor.
Licenstyp:
RättighetsskyddatRättighetsskyddade produkter licensieras med begränsningar för användningen, till exempel begränsningar av storlek, placering eller användningens längd eller geografiska spridning. Du blir ombedd att uppge information om avsedd användning av produkten, vilket sedan avgör vilka användningsrättigheter som beviljas.
Samling:
AFP
Högsta tillåtna filstorlek:
4 256 x 2 832 bpkt (150,14 x 99,91 cm) - 72 dpi - 5 MB
Releaseinformation:
Saknar release.Mer information
Källa:
AFP
Kod:
AFP
Objektnamn:
Par7479818

Nyckelord

Den här bilden är upphovsrättsskyddad. Getty Images förbehåller sig rätten att vidta åtgärder mot obehöriga användare av bilden eller klippet, och att göra skadeståndsanspråk för intrång på upphovsrätten. Bildens tillgänglighet kan inte garanteras förrän vid köp.
A hotel chef prepares vegetable salads from rejected green peas and... Nyhetsfoto 162145467Bonde,Böna,Förberedelse,Förenta Nationerna,Green - Colour or Name,Grönsak,Horisontell,Hotell,Huvudkontor,Kenya,Kock,Kosmetika,Miljöfrågor,Nairobi,Sallad,Storbritannien,Stormarknad,TillväxtPhotographer Collection: AFP 2013 AFPA hotel chef prepares vegetable salads from rejected green peas and green beans salads, grown by Kenyan farmers but rejected by UK supermarkets due to cosmetic imperfections, on February 19, 2013 during the Governing Council of the United Nations Environment Programme (UNEP) at the UN headquarters in Nairobi. The campaign aims to promote actions by consumers and food retailers to dramatically cut the 1.3 billion tonnes of food lost or wasted each year -- which, aside from the cost implications and environmental impacts, increases pressure on the already straining global food system -- and help shape a sustainable future. AFP PHOTO / SIMON MAINA (Photo credit should read SIMON MAINA/AFP/Getty Images)