FRANCE-TRADITION

Cooks and butchers prepare a pig slaughtered in the morning in a historical neighbourhood of Bordeaux, southwestern France, on March 21, 2014, to celebrate an ancestral country tradition to mark the end of winter known as "Tue-Cochon" (Pig-Kill). AFP PHOTO / MEHDI FEDOUACH (Photo credit should read MEHDI FEDOUACH/AFP via Getty Images)
Cooks and butchers prepare a pig slaughtered in the morning in a historical neighbourhood of Bordeaux, southwestern France, on March 21, 2014, to celebrate an ancestral country tradition to mark the end of winter known as "Tue-Cochon" (Pig-Kill). AFP PHOTO / MEHDI FEDOUACH (Photo credit should read MEHDI FEDOUACH/AFP via Getty Images)
FRANCE-TRADITION
KÖP EN LICENS
Hur får jag använda den här bilden?
kr 4,200.00
SEK

INFORMATION

Begränsningar:
Kontakta ditt lokala kontor för all kommersiell eller marknadsföringsrelaterad användning. Fullständiga redaktionella rättigheter: Storbritannien, USA, Irland, Italien, Spanien och Kanada (ej Quebec). Begränsade redaktionella rättigheter i andra områden. Ring ditt lokala kontor.
Upphovsman:
MEHDI FEDOUACH / Anställd
Redaktionell fil nr:
479880853
Samling:
AFP
Datum skapat:
21 mars 2014
Uppladdningsdatum:
Releaseinformation:
Saknar release. Mer information
Källa:
AFP
Kod:
AFP
Objektnamn:
Par7828006