FRANCE-GASTRONOMY-CHRISTMAS

Andre Icard and Rene Clavel, confectioners working at "Clavel," work on the glazing of fruits during the preparation of candied fruits on December 22, 2014 in Carpentras. The candied fruit is part of the 13 traditional deserts in the Provence region, south eatern France. AFP PHOTO / BORIS HORVAT (Photo credit should read BORIS HORVAT/AFP via Getty Images)
Andre Icard and Rene Clavel, confectioners working at "Clavel," work on the glazing of fruits during the preparation of candied fruits on December 22, 2014 in Carpentras. The candied fruit is part of the 13 traditional deserts in the Provence region, south eatern France. AFP PHOTO / BORIS HORVAT (Photo credit should read BORIS HORVAT/AFP via Getty Images)
FRANCE-GASTRONOMY-CHRISTMAS
KÖP EN LICENS
Hur får jag använda den här bilden?
kr 4,200.00
SEK

INFORMATION

Begränsningar:
Kontakta ditt lokala kontor för all kommersiell eller marknadsföringsrelaterad användning. Fullständiga redaktionella rättigheter: Storbritannien, USA, Irland, Italien, Spanien och Kanada (ej Quebec). Begränsade redaktionella rättigheter i andra områden. Ring ditt lokala kontor.
Upphovsman:
BORIS HORVAT / Anställd
Redaktionell fil nr:
460775364
Samling:
AFP
Datum skapat:
22 december 2014
Uppladdningsdatum:
Releaseinformation:
Saknar release. Mer information
Källa:
AFP
Kod:
AFP
Objektnamn:
Par8060776
Högsta tillåtna filstorlek:
4252 x 2835 bpkt (36,00 x 24,00 cm) - 300 dpi - 2 MB