Google’s New Campus Offers Light, Fresh Air, Lower Power Use : Nyhetsfoto

Google’s New Campus Offers Light, Fresh Air, Lower Power Use

An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images
Bildtext:
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images
Beräkna prisVisa kundvagn
Datum skapat:
23 april 2013
Redaktionell fil nr:
167308378
Begränsningar:
Kontakta ditt lokala kontor för all kommersiell eller marknadsföringsrelaterad användning.For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of Bloomberg content requires Bloomberg's prior written consent.
Licenstyp:
RättighetsskyddatRättighetsskyddade produkter licensieras med begränsningar för användningen, till exempel begränsningar av storlek, placering eller användningens längd eller geografiska spridning. Du blir ombedd att uppge information om avsedd användning av produkten, vilket sedan avgör vilka användningsrättigheter som beviljas.
Fotograf:
Bloomberg / Medarbetare
Samling:
Bloomberg
Upphovsman:
Bloomberg via Getty Images
Högsta tillåtna filstorlek:
1 280 x 854 bpkt (45,16 x 30,13 cm) - 72 dpi - 600 kB
Releaseinformation:
Saknar release.Mer information
Källa:
Bloomberg
Objektnamn:
ARTS BULLITT FOUNDATION

Nyckelord

Den här bilden är upphovsrättsskyddad. Getty Images förbehåller sig rätten att vidta åtgärder mot obehöriga användare av bilden eller klippet, och att göra skadeståndsanspråk för intrång på upphovsrätten. Bildens tillgänglighet kan inte garanteras förrän vid köp.
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in... Nyhetsfoto 167308378Amerika,Arkitekt,Arkitektur,Bygga,Energiproduktion,Finansväsen,Fotografi,Green - Colour or Name,Horisontell,Huvudkontor,Inomhus,Miljö,Resurs,Seattle,USA,WashingtonPhotographer Collection: Bloomberg 2013 BloombergAn interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images