Logga in nu om du vill visa, licensiera och hämta bilden. Du kan också kontakta oss om du vill se bilden utan vattenmärke. Vill du bädda in bilden på en icke-kommersiell webbplats eller blogg? Läs mer.
Indian cookery ingredients : Bildbanksbilder
Curry leaves, turmeric, tarmarind, dried and fresh chillies, salt, cumin, coriander and seeds, black and green cardomans, ginger, black pepper, cloves, garlic, dried bay leaves, cinnamon, birds eye chillies, nutmeg and mixed masala.

Indian cookery ingredients

Upphovsman: 
John Turner
Bildtext:
Curry leaves, turmeric, tarmarind, dried and fresh chillies, salt, cumin, coriander and seeds, black and green cardomans, ginger, black pepper, cloves, garlic, dried bay leaves, cinnamon, birds eye chillies, nutmeg and mixed masala.
Beräkna prisVisa kundvagn
Kreativ fil nr:
BC0467-001
Releaseinformation:
Ingen release finns, men release kanske inte krävs.Mer information
Licenstyp:
RättighetsskyddatRättighetsskyddade produkter licensieras med begränsningar för användningen, till exempel begränsningar av storlek, placering eller användningens längd eller geografiska spridning. Du blir ombedd att uppge information om avsedd användning av produkten, vilket sedan avgör vilka användningsrättigheter som beviljas.
Samling:
The Image Bank
Högsta tillåtna filstorlek:
4 606 x 3 658 bpkt (39,00 x 30,97 cm) - 300 dpi - 5 MB
Indian Cookery Ingredients Bildbanksbilder BC0467-001Krydda,Indisk kultur,Ingrediens,Curryrätt,Vitlök,Nöt,Chilipeppar,Frö,Inga människor,Tamarind,Ingefära,Kanel,Kardemumma,Muskotnöt,Bord,Hälsosamt ätande,Mald,Studiofotografi,Dag,Fotografi,Fägad bakgrund,Färgbild,Grön chilipeppar,Gurkmeja,Horisontell,Inomhus,Koriander,Korianderfrö,Kryddnejlika,Kulturer,Lagerblad,Löv,Resmål,Röd chilipeppar,Salt - Krydda,Skål,Spiskummin,Stilleben,Variation,Äta och dricka,ÖrtPhotographer Collection: The Image Bank Curry leaves, turmeric, tarmarind, dried and fresh chillies, salt, cumin, coriander and seeds, black and green cardomans, ginger, black pepper, cloves, garlic, dried bay leaves, cinnamon, birds eye chillies, nutmeg and mixed masala.