Logga in nu om du vill visa, licensiera och hämta bilden. Du kan också kontakta oss om du vill se bilden utan vattenmärke. Vill du bädda in bilden på en icke-kommersiell webbplats eller blogg? Läs mer.
Corn oil and red wine vinegar that has been shaken. It will be used as a salad dressing. These liquids are called immiscible, but when shaken they form an emulsion, a mixture of the two. After some time the oil and vinegar will once again separate into two : Bildbanksbilder

Corn oil and red wine vinegar that has been shaken. It will be used as a salad dressing. These liquids are called immiscible, but when shaken they form an emulsion, a mixture of the two. After some time the oil and vinegar will once again separate into two

Upphovsman: 
George Mattei
Beräkna pris
Visa kundvagn
Kreativ fil nr:
128624542
Releaseinformation:
Ingen release finns, men release kanske inte krävs.Mer information
Licenstyp:
RättighetsskyddatRättighetsskyddade produkter licensieras med begränsningar för användningen, till exempel begränsningar av storlek, placering eller användningens längd eller geografiska spridning. Du blir ombedd att uppge information om avsedd användning av produkten, vilket sedan avgör vilka användningsrättigheter som beviljas.
Samling:
Science Source
Högsta tillåtna filstorlek:
3 300 x 4 963 bpkt (27,94 x 42,02 cm) - 300 dpi - 2 MB

Nyckelord

Den här bilden är upphovsrättsskyddad. Getty Images förbehåller sig rätten att vidta åtgärder mot obehöriga användare av bilden eller klippet, och att göra skadeståndsanspråk för intrång på upphovsrätten. Bildens tillgänglighet kan inte garanteras förrän vid köp.
Corn Oil And Red Wine Vinegar That Has Been Shaken It Will Be Used As A Salad Dressing These Liquids Are Called Immiscible But When Shaken They Form An Emulsion A Mixture Of The Two After Some Time The Oil And Vinegar Will Once Again Separate Into Two Bildbanksbilder 128624542Flaska,Fotografi,Färgbild,Hälsosam livsstil,Majsolja,Mat,Matlagningsolja,Salladsdressing,Vertikal,Vinaigrettedressing,VinägerPhotographer Collection: Science Source