Rättigheter och tillstånd

Garanterade rättigheter. Experthjälp. För de bilder som du vill använda.

Fallstudier

Med omedelbar igenkänningsfaktor, effektfulla och känsloväckande – bilder på kända personer, platser och varumärken ur det förgångna är perfekta när du vill förmedla en berättelse.

Se våra fallstudier

Väldigt enkelt. Väldigt säkert.

Friheten att kunna använda vilka bilder du vill

Har du hittat ett perfekt foto eller filmklipp? Om det föreställer en berömd person, plats, varumärke eller logotyp kan det dock finnas förbehåll. Och att reda ut alla rättighetsfrågor kan vara förvillande, komplicerat och tidskrävande.

Det är där vår tjänst Rättigheter och tillstånd kommer in. Vi har expertkunskaper och globala kontakter så att vi kan hjälpa dig igenom byråkratin och ge dig garanterade rättigheter snabbt och till bästa pris – så att du kan säkra den där bilden du bara måste ha.

Läs mer – hämta vår PDF om rättigheter och tillstånd

En mängd tjänster som är utformade för att göra livet lättare för dig

Tredjepartstillstånd. Vi fastställer vilken typ av tillstånd som behövs, sköter uppgörelsen med rättighetsinnehavare och förhandlar fram de bästa priserna åt dig.

Image Guarantee. När det inte går att erhålla tillstånd finns det här extra skyddet som håller dig skadeslös mot modell- och egendomsanspråk.

Projekthantering. Stora projekt kan föra med sig stora utmaningar. Vi kan hjälpa till med allt, från planering och research till rättighets- och tillståndsfrågor.

Legender ur det förgångna

I vårt galleri hittar du kända ansikten som du kan använda i dina projekt, med Image Guarantee och tredjepartstillstånd. Ta en titt. Visa galleriet