Olympiska spelen

Styrka. Skönhet. Idrott på högsta nivå. OS har gett upphov till några av historiens mest bestående och ikoniska idrottsbilder. Se några av dem här.

Olympics Rings

Bakom linsen


Det kräver mer jobb än man kan föreställa sig att ta bilderna som alla minns från OS. Vi har pratat med fotograferna själva. Läs berättelserna bakom bilderna, med deras egna ord.

Getty Images

IOK:s OS-museum

I IOK:s OS-museum finns en samling med bilder som tar dig tillbaka i historien, till det moderna OS födelse. Här hittar du unika bilder med oöverträffad bredd. Se samlingen nu.

Getty Images

Olympiska symboler och elden

De olympiska ringarna på plats, facklan som förs genom folkmassan, själva OS-elden. De olympiska symbolerna och OS-elden sätter omisskännlig prägel på reportaget.
Se dem nu.

Getty Images

OS-hjältar

Tack vare sina oförglömliga prestationer och personligheter har historiens OS-hjältar blivit välkända namn. Vi har samlat dem här.

Getty Images

OS-höjdpunkter

Peking, Aten, Sydney, Atlanta. Vancouver, Salt Lake City, Nagano, Lillehammer. Med flera. Vi har bilder från alla OS, både sommar- och vinterspelen.

Mängdlösningar

Vi kan skräddarsy paket som passar dina behov – från förberedelserna och ända fram till livebevakningen av OS 2012. Vi kan erbjuda priser baserade på mängdvolymer. Och vi kan leverera innehåll till dig via våra flöden. Kontakta din säljrepresentant nu.

Rättigheter och tillstånd

Om du har tillstånd från IOK att använda material kommersiellt, kan vi hjälpa dig att få rätt rättigheter och tillstånd så att du kan få bästa nytta av din sponsring av OS 2012.

Administration

Med våra tjänster Media Manager och Daylife kan vi hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din bevakning och hålla uppsikt över alla filer som skapas.

Beställningsuppdrag

Få ut mesta möjliga av din sponsring. Vi har ett specialistteam med fotografer som kan ta emot beställningsuppdrag, redo att ta bilder av ditt varumärke och all action. Läs mer.

Kontakta ditt OS-team:

Marc Webbon
Försäljningschef

marc.webbon@gettyimages.com
London: +44(0)20-3227-2226

Janey Marks
Försäljningschef

janey.marks@gettyimages.com
Los Angeles: +1-323-202-4162

Getty Images OS-team

olympics@gettyimages.com